Bemutatkozás

Az Ön problémáit oldjuk meg - nem egy kész vállalatirányítási rendszert szállítunk Önnek!

Vállalatirányítási fegyvertárunk teljes rálátást biztosít Önnek arra, mi történik a cégnél, mert ügyviteli rendszerünk minden szinten támogatja a cég ügyviteli tevékenységét - a logisztikától kezdve a termelésen át a felső vezetés tervező, ellenőrző és értékelő munkájáig.

Kontrolling a javából - miért jobb ez az integrált vállalatirányítási rendszer?

A vállalatirányítási rendszer, vagy vállalat erőforrás tervezési (angolul Enterprise Resource Planning, röviden ERP) rendszer olyan modulokból felépülő alkalmazás, mely informatikai eszközökkel köt össze egy vállalkozás különböző létfontosságú területeit, úgymint:

 • Termelés
 • Logisztika
 • Értékesítés
 • Emberi erőforrás gazdálkodás
 • Pénzügyek

Egy integrált vállalatirányítási szoftver szoros kapcsolatot teremt az egyes területek között. Az integrált vállalatirányítási rendszer a cégen belüli folyamatok tranzakcióinak valós idejű, egységes és integrált kezelését teszi lehetővé. Tehát Ön folyamatosan képben lehet, nem csak a havi zárásokat követő valahányadik napon kaphat jelentést az egyes mutatószámokról!

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligenciával bíró vállalatirányítási rendszer ellenőrző pontjai különleges biztonságot nyújtanak! Ön folyamatosan követheti a fontos mérőszámok alakulását. A beépített üzleti intelligencia pedig kritikus helyzetben riasztólövést ad le! Az üzleti intelligencia rendszerre épített döntéstámogató rendszer biztosítja, hogy a piac kihívásaira megfelelő időben, hatékony választ tudjon adni.

Ügyviteli szoftvereink különlegességei

Cégre szabott ügyviteli megoldások - mindenki a saját csodafegyverét kapja. Ön nem fizet fölösleges funkciókért, de ami valóban fontos a cége ügyvitelében, azt mind megkapja!

Hot line szerviz - értesítés az újdonságokról, törvényi előírás-változásokról, új technikai eszközökről, a vállalatirányítási, ügyviteli rendszer hasznos, fejlesztéseiről és a szoftver új verzióiról.

A csodafegyver csak annyit ér, amennyire Ön kezelni tudja - Az ERP rendszer használatának 2 órás oktatása ingyenes! A vállalatirányítási rendszer más szoftverekkel is integrálható - szükség szerint fejlesztői eszközöket is kínálunk

Kinek ajánljuk a magasfokú üzleti intelligenciával bíró integrált vállalatirányítási rendszerünket?

 • Szokványostól eltérő ügyviteli megoldásokat igénylő cégeknek (egyedi nyilvántartási igények - pl. műtárgyak -, csomagküldés, bizományi értékesítés)
 • Több_telephelyes vállalkozásoknak, bolthálózatoknak - hogy ne legyenek többé kommunikációs nehézségek.
 • Külföldi környezethez is alkalmazkodó adaptációs igény esetére
 • Forgalmi, termelési adatok gyors elérését igénylő vállalatoknak
 • Elemzési igények esetén, üzleti intelligencia felhasználóknak.
 • Kontrolling rendszert igénylő, nagy adattömeggel rendelkező vállalkozásoknak.

A vállalatirányítási csodafegyver hordozója - NEXT Software Kft.

Társaságunk a, NEXT Software Kft. szoftver fejlesztéssel foglalkozó vállalkozás. Elődje 1984-ben GMK-ként alakult, majd különböző szervezeti formákon keresztül 1992 közepétől működik Kft. formában, változatlan tulajdonosi körrel.

Egyedi fejlesztésű ügyviteli szoftverek, vállalatirányítási rendszerek

A piacra lépésétől kezdődően a tevékenységében mindig döntő szerepe volt, van és lesz a saját fejlesztésű szoftverek előállításának és ezek forgalmazásának. A szoftverfejlesztő tevékenység a hosszú évek során két irányzattá kristályosodott, egyrészt az önálló ügyviteli szoftverek előállítása, majd ezzel az iránnyal párhuzamosan ezekre az ügyviteli szoftverekre építve, azt túlhaladva, egy egységes koncepció alapján a kereskedelmi vállalatok részére kialakított vállalatirányítási rendszer kidolgozása.

 A koncepciónk szerint meg kellett találni az általános és az egyedi szempontok figyelembe vétele közötti egyensúlyt, plasztikus hasonlattal: a Paradicsomba vezető út egy kard élén keresztül vezet.  

Ügyviteli szoftverek, vállalatirányítási alrendszerek kis- és középvállalatoknak

A kis- és középvállalatok egyre inkább a méreteiknek minden szempontból megfelelő, de szolgáltatásaikban a „nagyok” tudását, szolgáltatását nyújtó míves számítástechnikai megoldásokat igényelnek. Ma az IT piacon a kis és középvállalatok belső ügyviteli-, vállalatirányítási rendszerét tekintve több lehetséges megoldás között lehet választani, és ezek egy jó választást feltételezve többé-kevésbé megfelelő ár/teljesítmény viszonyok között kielégítik a vállalkozások elvárásait. Ezek a termékek a felsorolás szintjén megnevezés-, vagy elhatárolásbeli különbözőségek mellett nagyjából ugyanazokat a működési területeket fedik le. Kereskedelmi alrendszer: törzsadat modul, vevői rendelés, szállítói rendelés modulok, raktár és készlet modul, bolti modulok, központi elszámoltatás modul, kommunikációk, statisztikák, elemzések, kontrolling rendszer, döntéstámogató rendszer. Könyvelési alrendszer, könyvelési modul,  pénzügyi modul, házipénztár modul, adatkapcsolatok, zárások, mérleg,  Tárgyi eszköz alrendszer.

A sikeres terméknek az általános elvárásokon túlmenően olyan egyedi tulajdonságokkal, szolgáltatásokkal kell bírniuk, amelyek szignifikánsan megkülönböztetik a piacon található egyéb termékektől.

Az IKR (Integrált Kereskedelmi Rendszer) rendszer erősségei

Üzleti intelligencia

Az integrált rendszerekkel szemben masszív elvárás, hogy ha már egy egységes rendszere van a vállalkozásnak, akkor ebből az egységes rendszerből biztosítson olyan adatkinyeréseket is, amely a döntések megalapozottságát nagyban támogatja. Nyilvánvaló, hogy ez csak akkor lehetséges, ha ezeket az adatszolgáltatásokat rugalmasan tudja a rendszer kezelni. A NEXT Software Kft. ennek az igénynek a kielégítésére egy külső eszközt a Dynamic AI, üzleti intelligencia eszközt alkalmazza. Az alkalmazások során szerzett tapasztalataink, illetve az eszköz jó tulajdonságai lehetővé teszik hogy a Dynamic AI, üzleti intelligencia önmagában, más rendszerekre is ráépülhessen - például döntéstámogató rendszerekre, integrált vállalatirányítási rendszerekre, kontrolling rendszerekre stb. - , az alkalmazási területe sokkal szélesebb, és általánosabb. Ezek a saját tapasztalatink szélesítették ki a működési területünket, a Dynamic AI, üzleti intelligencia eszköz forgalmazásával, oktatásával, a felhasználók részére végzett tanácsadással, illetve ha igény merül fel, konkrét kimutatások készítésével.

Saját fejlesztésű rendszerek CRM funkciókkal

A kereskedelmi tevékenység jellemzője, hogy külső partner kapcsolatokon keresztül „él”, a vállalkozás megítélése nemcsak a forgalmazott áruk, termékek minőségétől, árától, stb., hanem a kiszolgálás, a tevékenység megítélésétől is függ.  Ezért a vállalkozások egyre inkább igénylik a CRM rendszereket. Nem mondjuk, hogy az általunk fejlesztett és forgalmazott rendszernek része egy CRM megoldás is, de azt igen, hogy rendelkezik alapvető CRM funkciókkal, amelyek hasznosak ezen a területen.

WEB SERVICE az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerekben 

Az ügyviteli, vállalatirányítási és egyéb alkalmazásaink során sikeresen alkalmazzuk a WEB SERVICE-t, amely vegyíti a lokális és a WEB-es feldolgozási lehetőségeket. Olyan képernyő felületek kialakítását teszi lehetővé a felhasználók részére, amely megjelenésében, kezelési konvencióiban, megegyezik a többi képernyőével, és e mögött internetes kommunikáció működik. Tehát ezek a funkciók egységes részét képezik a rendszernek, belesimulnak a nem WEB SERVICE-es funkciók közé.

Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerek, részegységek, ügyviteli szoftverek

Végül, de nem utolsósorban a rendszerintegráció munkáját megkönnyíti, hogy a termékünk 100 %-ban vállalkozásunk saját fejlesztése, és így a Next Software Kft. birtokában van minden olyan jog, know how, felhalmozott szellemi potenciál, amely a költséghatékony adaptáláshoz, egyedi speciális kiegészítésekhez szükséges.

A NEXT Software Kft. a rendszerintegráció során amennyiben a felhasználó igényli hardver beszerzéssel, telepítéssel, felügyelettel is foglalkozik. Kizárólagos disztributora Magyarországon az amerikai DataAccess Co. termékeinek, melyekkel kereskedelmi tevékenységet folytat.

A vállalkozás jelenleg 10 főt foglalkoztat, ezek programozók, gazdasági informatikusok, és hardveres szakemberek.

Ha vállalatirányítási rendszer, ügyviteli szoftver, üzleti intelligencia igénye van, keressen meg bennünket

 NEXT Software Kft. prospektusának letöltése

Adja meg nevét
E-mail címét