WebApp Server

A Visual DataFlex-re támaszkodva került kifejlesztésre a WebApp Server és a WebApp Studio.

A WebApp Studio egy nagyon jól kezelhető, teljeskörű fejlesztést biztosító környezet. Lehetővé teszi az adatbázisok definiálását. Az üzleti szabályok leírását, ugyanaz az eszköz biztosítja, amely az adatbázis definiálását. Ezzel az eszközzel, minden olyan szintaktikai és szemantikai szabály leírható, amely biztosítja az adatbázis konzisztenciáját függetlenül annak megjelenési formájától (DOS,UNIX,Internet, WINx). Az interneten való megjelenési formájához szükséges HTML-ek, ASP-k kialaítását is a WebApp Studio-ban lehet létrehozni vagy a rendszer által felkínált varázsló eszközökkel, vagy direkt szerkesztéssel.

Az NT-IIS-hez való kapcsolatot a WebAppServer biztosítja. A kapcsolat létrehozásához egy nagyon egyszerű, de minden szükséges információt tartalmazó adminisztrációs eszköz áll rendelkezésre.

A Web-es fejlesztő eszközökkel kiegészített DataFlex környezet, melybe bele kell érteni a különböző native adatbázis (Pervasive Btrieve-SQL, IBM DB2, Oracle, MS-SQL, stb) és ODBC drivereket is, maximálisan kielégíti azokat a követelményeket, amelyeket egy ma korszerűnek elfogadott felhasználói környezettől el lehet várni.

Részletes információ: www.visualdataflex.hu , www.dataaccess.com , www.dataaccess.nl

Árlista