Kimutatás készítők

A Visual DataFlex világklasszis lehetőségeket kínál a kimutatások életre keltésére az Ön alkalmazásaiban. A  döntéstámogatási rendszerek, kontrolling rendszerek használhatósága a jelentéskészítők minőségétől függ. Ezért a NEXT Software Kft olyan jelentéskészítő eszközöket forgalmaz, amelyekkel az integrált vállalatirányítási rendszerek, ERP rendszerek és egyéb döntéstámogató rendszerek hatékonyságát növelni tudják.

 

A Crystal Reports a DataFlex-hez

 

A Crystal Reports a piacvezető asztali lekérdező és kimutatás-író. Ha kimutatásokat, vagy adatforrásaiból a kimeneti állomány egyéb formáit kell létrehoznia, vagy a kimutatásokat közvetlenül a Visual DataFlex alkalmazásokba kívánja foglalni, akkor a Crystal az egyedül ajánlható, legjobb termék megvételre és használatra.  Tudjon meg többet a Crystal Reports-ról

 

DataFlex Connectivity Kit a Crystal Reports-hoz

 

Lehetővé teszi a Crystal Reports számára a hozzáférést a beágyazott adatbázis fájlokhoz, eredeti, 32-bites adatbázis-meghajtón keresztül.  Ezzel a "CK”-val a fejlesztők a Crystal Reports lehetőségeinek teljes skáláját hasznosíthatják.  A kapcsolat-készlet a Crystal Report részeként áll rendelkezésre a DataFlex számára, de külön is beszerezhető, ha Ön már rendelkezik a Crystal Reports egy példányával.

 

WinPrint

 

A WinPrint a Visual DataFlex beépített kimutatás-alkotója. Nem képes a Crystal Reports-hoz hasonló, vizuálisan kifinomult eredményre, de erőssége, hogy cserébe lehetőségként kínálja az adatok feldolgozásával egyidejűleg létrehozott, nyomtatott kimeneti adatokat.  A WinPrint és a Crystal Reports kombinációja a lehetőségek szokatlanul széles skáláját kínálja a fejlesztők számára a kimutatások elkészítéséhez a Visual DataFlexben.

 

Dynamic AI - Az üzleti intelligencia

 

Több mint jelentéskészítő, üzleti intelligencia rendszer. A kontrolling rendszerek, döntéstámogató rendszerek nélkülözhetetlen eszköze. 100%-ban web-alapú rendszer, a jelentések összeállítása és használata is web böngészőben történik. Programozási munkát nem igényel. SQL alapú adatbázisokra készült elsősorban, de ODBC driver használatával sokféle adatbázis formához használható. Ingyenes próbaverzió, ingyenes personal kiadás (csak saját célú használat, a fejlesztett jelentések nem forgalmazhatók) segítségével nagyon könnyen megismerheti szolgáltatásait. Visual DataFlex alkalmazásokba integrálhat a futtató rutin segítségével.