DataFlex - Adazbázis alkalmazások mestere

A DataFlex ("DF") szoftver szerkesztő eszközök, fejlesztési módszertan, alkalmazástelepítési komponensek, tranzakció-feldolgozó DBMS és állítható kliens szerver opciók összessége, kiforrott, objektum-orientált 4GL köré építve.


Fejlesztőeszközről általánosan

A professzionális fejlesztők világszerte arra használják a Visual DataFlex-et, hogy nagy teljesítményű, adatbázis-független alkalmazásokat hozzanak létre gyártáshoz, pénzügyi szolgáltatásokhoz, könyveléshez, forgalmazáshoz, az egészségügyben, biztosítóknak, a mezőgazdaságban, az étkeztetésben, a szállítmányozásban, a vendéglátásban és a kormányzati ipari szektorban.
Bővebben...

 

    

      

     

     

     

Hamarosan - DataFlex 18.0!

Már a Beta 5 verzió jelent meg a legújabb fejlesztő eszközből. Csak hetek kérdése és használhatjuk! Tovább bővítették a Web Framework lehetőségeit, amellyel még jobb, fehasználóbarátabb szoftvereket tudunk megrendelőink rendelkezésére bocsátani.

Visual DataFlex 17.1

A Visual DataFlex 2012/17.1 legfőbb újdonsága: a web-es fejlesztési eszköztár teljes átalakítása, valamint a web-es alkalamzások terjesztési license szabályainak megváltoztatása.

Kiadásra került a Connectivity Kits version 6, melyben támogatják a MS-SQLServer 2008/2012 típusú adatbázisokat, az IBM DB2 10.1 típusokat.Bővebben..

 

Visual DataFlex 2012/17.0

Megjelent a legújabb fejlesztő eszköz, a Visual DataFlex 2012/17.0

Sok újdonsággal, aktualizált Connectivity Kit-tel.

Bővebben...

 

Visual DataFlex 2010/16.0

Ma a Windows-os feljesztő eszközök között megjelent a nagyon várt új Visual DataFlex adatrács. Az adatrács új vezérlési szinteket biztosít a Windows-os alkalmazás adatrácsainak az alkalmazásában és funkcióiban. Az eredmény nagyon látványos. Bővebben...

Megjelent a VDF 14.1

Mi az új a Visual DataFlex 14.1-ben? A gyors válasz az, hogy az adatbázis kezelés és modellezés lehetőségét integrálták a Studióba. A táblák definíciója látható közvetlenül a Studióból. A táblák módosíthatók közvetlenül a Studióból. Az adatelem szótárak, ami az alkalmazások központi része, most már látható és karbantartható közvetlenül a Studióból. Bővebben...

Megjelent a VDF14.0

A Visual DataFlex 2008 támogatást nyújt a következő jelentős operációs rendszereken való fejlesztéshez: Windows Vista és Citrix. Izgalmas megjelenést adhat az alkalmazásokhoz bármelyik platformon, a VDF 2008 Codejock felülettel. Az új tulajdonságokkal, az alkalmazásfejlesztés gyorsabb és könnyebb, mint valaha volt a Studioban. Bővebben...